TT Ads

En regulerbar seng kan hjelpe deg med å finne en optimal soveposisjon. Mange har funnet at regulerbare senger hjelper dem med å lindre mange helsetilstander. Vi har derfor laget en guide som inneholder 3 helsefordeler med å bruke en regulerbar seng.

1. Lindring av ryggsmerter

Mange personer som opplever kronisk ryggsmerte finner ut at å sove med en helling er svært gunstig for bedring av ryggsmertene sine. Medisinske eksperter pleier også å være enig i dette. Mange mener at å sove med en helling kan være svært gunstig for de som ønsker å lindre problemer som ryggsmerte.

Det er også flere grunner til at å sove med en helling har fått mye støtte. Det gir bedre støtte under knærne som igjen fjerner trykk på ryggraden. I tillegg til dette vil en liten helling på overkroppen med løftede knær, hjelpe med å støtte kroppens naturlige kurve på ryggraden under søvn.

2. Øker livskvaliteten

Uansett alder kan en sykdom eller skade hindre en persons mobilitet. Dette er et stort problem når man må komme seg ut av sengen. En regulerbar seng vil hjelpe personer med å komme ut av sengen uten assistanse og hjelp. Dette vil igjen hjelpe personen til å være mer selvstendig. Med en regulerbar seng kan du enkelt heve overkroppen som gjør det enklere å komme ut av sengen, eller legge seg nedpå.

3. Lindre søvnapné, astma og snorking

En heving av madrassen er også hjelpsomt for å lindre søvnapné, astma og snorking. Målet er å hjelpe personer som sliter med søvnapné og snorking ved å åpne luftleiene slik at du kan sove bedre om nettene. Ved å reise hodet på sengen din kan du enkelt oppnå dette. En regulerbar seng kan derfor forsikre deg at sover i en posisjon som er best egnet til dine behov. Se mer på regulerbar-seng.no

TT Ads