TT Ads

Er man en av dem som er lei av hengslete klesskap og store klumpete kommoder, så er kanskje tiden inne for å bytte dette ut med en skyvedørsgarderobe. Uoversiktlige skap og kommoder kan noen ganger ha skylden for at vi kjøper klær som vi utgangspunktet allerede har. Når klærne er brettet og nærmest stappet ned i en skuff, så mister man overblikket over de klærne man rent faktisk har. Med en skyvedørsgarderobe så får man endelig et overblikk over de klærne man har, og de kan oppbevares på en måte som beskytter dem fra støv, hår, sollys, og fra å bli krøllete. En skyvedørsgarderobe får soverommet til å fremstå ryddig og pent, og de kan fås i alle mulige farger og fasonger sånn at det passer inn med stilen på soverommet.

2 tips til skyvedørsgarderoben

  • La skittentøyskurven og speilet bli en del av skyvedørsgarderoben

Dette er en utrolig smart måte å både spare plass og få soverommet til å fremstå som pent og ryddig. De færreste skittentøyskurver er særlig pene å se på, og de tar mye plass selv om de ikke er særlig høye. Dediker en plass til skittentøyskurven inne i skyvedørsgarderoben. Dette frigjør plass til for eksempel en stol eller en dekorativ potteplante istedenfor. Skal man gjøre det enda mere praktisk, så kan man installere en uttrekkbar vaskepose inne i garderoben. På denne måten kan man enkelt ta posen av stativet, og sette det tilbake når klærne er i vaskemaskinen.

vil man slå to fluer i en smekk, så kan det være smart å gjøre speilet til en del av skyvedørsgarderoben. Dette kan gjøres på en av to måter; enten kan man bestille selve døren med et innebygd speil, eller så kan man installere et uttrekkbart speil inne i skyvedørsgarderoben. Det mest praktiske er kanskje å ha speilet inne i garderoben, for så å trekke det ut når det er nødvendig, men har man det som en del av døren, så er det alltid tilgjengelig. Ulempen med dette er dog at man lett må komme til å pusse speilet ganske ofte, da det kan legge seg støv og fett fra fingrene på speilets overflate.

  • Kategoriser klærne

I de fleste skyvedørsgarderober er skuffer, hyller og kleshengerne fordelt utover hele skapet. Baktanken med dette, er at man får mulighet til å inndele klærne etter kategori. Man kan selvfølgelig velge hvordan man selv synes det er mest praktisk, men for mange så gir det en god oversikt ved å dele det inn etter bukse, skjorter, kjoler, og så videre. På denne måten kan man enkelt finne frem til det plagget man vil bruke. Man kan så dele det inn etter for eksempel farge eller stil. I tillegg kan det være smart å la vinterklær ligge innerst og sommertøy ytterst om sommeren, og omvendt legge vintertøyet ytterst og sommertøyet innerst om vinteren. Ved å dele skapet etter klestype, så får garderoben et oversiktlig og striglet uttrykk, og man sparer ganske mye tid på å slippe og måtte lete etter de ulike plaggene.

TT Ads