TT Ads

Det finnes et stort utvalg av tilbehør til vin på markedet. Enkle ting som glass og vinstativer har de fleste et forhold til, men hvis du virkelig elsker vin har du også tilgang til en god del møbler og innredningsdetaljer med tema vin.

Vinmøbler – gigantiske vinkorker og mye mer

Kategorien vinmøbler kan deles inn i minst to underkategorier – møbler som faktisk er formet som noe med tema vin, og møbler som er laget med materialer som assosieres med vin og vintilbehør.

Det betyr at du faktisk kan kjøpe et bord eller en stol som ser ut som en gigantisk vinkork, eller hvorfor ikke en champagnekork? Da får du i tillegg metalltrådene som bein under selve champagnekorken på toppen. Denne type møbler passer selvfølgelig ikke inn i alle boliger, men omgitt av riktig interiør kan de være prikken over i-en.

Møbler som er laget av for eksempel kastanjetre, eller tre fra brukte vintønner, vil også gi spennende assosiasjoner til vin. Samtidig vil de passe bedre inn i en rekke forskjellige miljøer.

En gammel vintønne kan brukes til mye

Vintønner eller vinfat er ofte laget i eik, og omtrent 225 l kapasitet er vanlig. Private kunder kan kjøpe både nye, renoverte og brukte vintønner. Disse fatene kan brukes til en rekke forskjellige ting, for eksempel som et serveringsbord, bare til dekorasjon eller som enten blomsterpotte eller tønne til regnvann utendørs.

De brukte tønnene har en helt egen patina, som et resultat av lang tids lagring. For en vinelsker vil det være en helt spesiell opplevelse å få en liten del av den klassiske vinproduksjonen, i form av lagring på eiketønner, levert hjem til din egen stue.

La kreativiteten din få fritt spillrom, og bruk det nydelige eiketreverket fra tønnene på nye og spennende måter i boligen din. Det vil garantert bidra til vinopplevelsen også.

TT Ads