TT Ads

Det finnes mange ulike modeller å velge imellom når man skal kjøpe nytt kjøleskap. Har du noen gang opplevd at temperaturen er ujevn slik at matvarene raskt blir sure? Har du ikke rikelig med plass til all maten? Er hyllene og skuffene i kjøleskapet ditt upraktiske? Dette er tiltak man blir nødt til å ta til etterretning for å bli 100% fornøyd med sitt kjøleskap.

Prisen

Den første faktoren man bør overveie er prisen. De billigste variantene ligger omkring 1000 kr. Da er det som regel snakk om minikjøleskap. De dyreste modellene kan ligge opptil 30.000 kroner. Vær sikker på at du har et pengeperspektiv på de ulike variantene før du kjøper.

Størrelsen

De minste modellene slik som minikjøleskap rommer opptil 40 liter. De får som regel plass under en kjøkkenbenk, en matbod eller i en kjeller. Alminnelige kjøleskap slik som frittstående og integrerte varianter kan romme opptil 400 liter. Start derfor med å vurdere hvor mye plass du har bruk for. Det skal selvfølgelig være nok plass til alle matvarene, men ikke for mye plass heller. Kjøleskapet generer strøm hele døgnet rundt. Et større kjøleskap vil åpenbart kreve mer energi enn de mindre modellene.

 

Funksjoner

Når størrelsen og prisen er tilrettelagt så gjelder det å overveie kjøleskapets funksjoner. Dersom du har en åpen kjøkkenløsning så kan det være lurt å kjøpe et kjøleskap med nedsatt lyd. Kjøper du mye frukt og grønt som tar stor plass i kjøleskapet, så vil det være lurt å ha en fleksibel innredning. Til sist så kan det være lurt med en elektronisk temperatur innstiller. Det gjør at man selv kan holde kontroll på temperaturen slik at matvarene holder seg friske i lenger tid. Til tross for at funksjonen koster ekstra penger, så vil det forhindre deg i å bruke energi på å holde temperaturen unødvendig lav.

 

TT Ads