TT Ads

Det er ikke alltid like lett å komme på nye ting å finne på i en by man har bodd i lenge, og det er fort gjort at man ender opp i en rutine hvor man gjør de samme tingene hver helg. Det finnes derimot et hav av ting man kan finne på og særlig i Oslo dukker det stadig opp nye steder og aktiviteter man kan prøve ut. For at du skal kunne få en helg hvor du eller dere skal kunne finne noen kule ting å gjøre i Oslo, har vi derfor laget en liten oversikt over ting du kanskje ikke har rukket å prøve enda.

Privat badstue rett ved Oslofjorden

Det er ikke mange byer som kan skryte på seg å ha badstuer midt i bysentrumet, men det kan faktisk Oslo. Her kan man leie en av de oppsatte badstuene i nærheten av operahuset hvor man kan slappe av inne i badstuen og jevnlig kjøle seg ned med en dukkert i fjorden. Badstuene kan leies for mellom 2 – 16 personer og passer derfor utmerket om man skal dra som en gruppe. Er man færre kan man også bestille drop-in timer.

Prøv Escape Rooms om du ikke allerede har gjort det

Escape Rooms har vært populært en stund, men det er likevel mange som ikke har prøvd det ut enda. Dersom man har vært litt nysgjerrig på om det kunne være en morsom ting å prøve, bør man absolutt gi det et forsøk og se hva man synes. Man kan velge mellom en rekke forskjellige mysterier å løse og det kan være en ekstra morsom ting å gjøre om man er en vennegjeng.

Oslo Klatrepark for alle aldre

Oslo Klatrepark er en stor aktivitetspark hvor man kan klatre og gjennomføre ulike hindre. Stedet passer perfekt enten man er voksen eller har barn, og bør absolutt oppleves.

 

TT Ads