TT Ads

Afrika er en fantastisk plass å reise til på bryllupsreise. Afrika har mye å by på uansett hvilken tid på året du reiser. For å være sikker på at du får en fantastisk opplevelse har vi laget en reiseguide som vil ta for seg noe av det viktigste du trenger å vite om å reise til Afrika.

Ting å gjøre på en ferie i Afrika

Sightseeing

Afrika byr på flott natur og landskap. En sightseeingtur passer derfor utmerket for et eventyrlystent par som ønsker å utforske Afrika. Noen steder dere kan reise er Sudwala Dinosaurpark i Nelspruit, The Big Pineapple i Bathhurt, Biggest Chair of Afrika i Robertson og Orlando kraftstasjon. Disse plassene er verdt å se og vil garantert skape minner for livet.

Safari

Å reise på safari vil være en opplevelse dere aldri glemmer. Å reise på safari er en fantastisk måte å utforske naturen på. Det er en unik måte å se dyr som du ikke kan se noen annen vei. I Afrika kan du blant annet se løver, bøfler, nesehorn, leoparder og elefanter. Disse kan du se i deres naturlige habitat, eller ved å besøke nasjonalparker som Kruger Nasjonalpark eller Hwange nasjonalpark.

Tips til bryllupsreisen til Afrika

Gjør alle reservasjonene når det kommer til fly, hotell og aktiviteter i god tid. Her kan det være lurt å være en måned eller to i forveien for å få bedre tilbud og priser. Det kan også være lurt å planlegge i god tid hva dere ønsker å gjøre på ferien. Det er også lurt å ta med seg sko som passer til å gå utendørs til safari og turgåing. Det er også viktig å holde seg hydrert under oppholdet. Husk også komfortable klær som passer til værforholdet. Få med dere det vakre landskapet å ta mange flotte bilder av bryllupsreisen.

TT Ads

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>