TT Ads

Det er vel kanskje ikke så overraskende for folk å se at det finnes gode tilbud hos Tilbudsbasen.no. Det ligger liksom litt i navnet! Men det er gjort på en litt interessant måte på denne siden, for kjøp som sådan er ikke hovedfokuset, selv om det er en stor del. Når du besøker nettsiden så vil du se ganske mye informasjon, men om du går inn på «Shop» vil du finne en rekke gode produkter, som faktisk også er ganske kule, om enn litt uventet. Trenger du for eksempel Converse sko, men synes det er litt dyrt, eller muligens vanskelig å finne? Da kan Tilbudsbasen være stedet for deg!

Men vi bør muligens gjøre deg litt oppmerksom på at det er en litt uvanlig side på mange måter. Blant annet er det mye latin på siden, av en eller annen grunn, noe som gjør det hele til en litt surrealistisk opplevelse. Men la ikke latinen skremme deg, da det egentlig bare fungerer som en «placeholder», helt til menneskene bak siden får fylt den opp med informasjon som er litt mer relevant. Så holder det jo på mange måter bare å gå inn på butikkdelen av siden deres, hvor du blir møtt med mye interessant.

De selger ting som kan kanskje ses på som litt mer eksklusive enn forventet. Trenger du en klokke til et par tusen kroner finner du det, eller hva med en dress? De har hodetelefoner og leketøy, og i tillegg litt klær til kvinner også. Når det også er mye annet du kan gjøre på siden, som å lage din egen nettside eller publisere artikler på den, så er det en unik side på mange måter, som er vel verdt å besøke. Du vil nok bli litt overrasket over alt det som finnes på den, på en god måte altså!

TT Ads