TT Ads

Det er mange som er på jakt etter padlebrett om dagen, og det er ikke rart med tanke på hvor anvendelig et slikt brett er. Padlebrett, som også ofte omtales som «SUP» eller «paddle board» gjør det mulig å oppleve norske vann på en helt ny måte, og dessuten i ditt eget tempo. Det finnes mange forskjellige padlebrett på markedet, og for en nybegynner er det viktig å velge en god pakke. Det er i den forbindelse som Coolsurf – en del av coolsnow har mye å by på.

Velg en totalpakke med alt du trenger

På  https://coolsnow.no/ er det uten tvil de komplette pakkene som er i fokus. Det betyr at du kan kjøpe både et oppblåsbart padlebrett, pumpe, bæreveske, åre og tilbehør med et enkelt klikk. Nesten alle går for et oppblåsbart brett, i og med at disse brettene er enkle å transportere og oppbevare.

Det finnes selvfølgelig mange forskjellige tilbehør som du kan komplettere med i etterkant, men en startpakke gir deg det som er helt nødvendig for å komme i gang med padlebrett.

Våtdrakt eller ikke?

Mange nybegynnere er usikre på om det er nødvendig med våtdrakt i tillegg til selve pakken med brett. Det finnes ingen fasitsvar, men det er neppe noen som har angret på innkjøp av våtdrakt. Med en våtdrakt holder du deg varm også tidlig om våren og på kjølige høstdager, noe som gjør opplevelsen hyggeligere både på brettet og hvis du faller i vannet.

En enkel våtdrakt som passer til bruk på padlebrett, trenger heller ikke å koste spesielt mye. Pass bare på å sette deg godt inn i størrelser, slik at du velger en våtdrakt som sitter godt. Da vil også opplevelsene på padlebrettet bli mye hyggeligere, du vil bruke brettet mer, og du vil også til syvende og sist få mer valuta for pengene.

TT Ads