TT Ads

Dersom man ikke har funnet et mobilabonnement som passer til forbruket man har, kan det også hende man betaler mer i mobilregning per måned enn hva man egentlig burde. For mange skyldes dette at man har et mobilabonnement hvor man betaler for tjenester man ikke benytter seg av, eller at man betaler for mer mobildata enn man bruker per måned.

Noen mobilabonnement lar deg ikke ta med mobildata som man ikke bruker opp videre til neste måneds forbruk. Dersom man betaler ekstra for et mobilabonnement med mer mobildata, men ikke greier å bruke det opp vil du ende opp med å betale mer enn nødvendig, i forhold til hva du faktisk bruker. For å unngå dette bør man derfor enten velge et mobilabonnement med mindre GB mobildata inkludert per måned, eller velge et abonnement som tilbyr ta med data som man kan bruke neste måned.

Ta med data fungere også svært bra dersom man vet man vil komme til å trenge ekstra mobildata en måned. Man bør derimot være obs på at mobildata man har hjemme i Norge bare kan brukes gratis i andre land som er inkludert i din mobiloperatørs avtaler. En rekke mobiloperatører tilbyr i dag roam like home, som betyr at du kan bruke inkludert mobildata gratis både i Norge og andre land. Det er derimot ikke alle land som inngår i slike avtaler, og dette er noe man bør sjekke ut på forhånd.

Bruk en sammenligningsside for å finne et mobilabonnement

Siden det er så mange mobilabonnement som tilbys, kan det være vanskelig å finne de aller rimeligste og beste. Det fins derimot flere nettsteder som kan hjelpe deg å finne et billig mobilabonnement gjennom å skaffe en oversikt over alle aktuelle abonnementer og sammenligne prisene. Dette kan derfor være et godt alternativ dersom man leter etter et rimelig og bra mobilabonnement,

TT Ads