TT Ads

Mange av oss lever travle liv i dagens samfunn. Vi stresser rundt for rekke jobb, lage mat, hente unger i barnehagen og trening. Og ofte er det sånn at når vi slapper av så ser vi enten på en skjerm i en eller annen form, enten det er en TV eller en smarttelefon. Noen av oss savner kanskje det å kunne arbeide med hendene, og få noe til å gro. Det å så, plante, og la det spire har vært en hobby for dagens moderne mennesker i mange år. Noen ser på det kanskje som noe eldre damer holder på med, men sånn er det faktisk ikke. Mennesker i alle aldre og av begge kjønn har stor glede av å plante grønnsaker, blomster og mye annet grønt.

Ikke bare smaker hjemmedyrkede grønnsaker fantastisk, men det er også veldig miljøvennlig. Bare det å transportere tomater fra Spania til Norge, utgjør en belastning på vårt stadig mer sårbare klima. Ønsker man dog å plante noen type frukt, grønnsaker og blomster krever det at man har et drivhus. Norge er kjent for sin korte og ustabile sommer, og derfor kan det være vanskelig for enkelte planter å kunne spire og gro.  Det er få ting man kan få så mye glede ut av, som et drivhus. Selv om man ikke har en stor hage eller mye plass, så gjør det ingenting. Man kan nemlig få drivhus helt ned til 70 cm, som er perfekt hvis man bor i en leilighet uten egen hage. Finn dem her hvis det høres interessant ut.

Efaktura gjør papirarbeidet mye lettere

Hvis man jobber hjemmefra så kan det å pusle litt i drivhuset være en hyggelig pause. Det kan nemlig være stressende hvis man for eksempel jobber i et enkeltmannsforetak. Hvis man er lei av hundrevis av løse papirer og fakturaer, så kan løsningen være å gå over til efaktura. En efaktura er en elektronisk faktura som gjør papirarbeidet så og si papirløst. Prosessen er rask, billig, presis og miljøvennlig. I dag er det noen som stadig skanner, tolker og verifiserer fakturaer, men med en efaktura sendes den direkte til arbeidsflytsystemet, for så å godkjennes og lagres i økonomisystemet. Fakturaen sendes, behandles elektronisk som en datafil, så efaktura er ikke et elektronisk papir som for eksempel en PDF-fil.  Livet er for kort til å brukes på papirarbeid, så velg smarte løsninger.

TT Ads