TT Ads

Siden 2007 har Scandinavian Executive Institute tilbudt forskjellige utdanninger til styremedlemmer og toppledere i hele Skandinavia. Deres grunnstener er blant annet at de samarbeider tett med internasjonalt anerkjente buisnesskoler som INSEAD som er beliggende i Fontainebleau i Frankrike og IMD beliggende i Lausanne i sveits. Store deler av dere utdanninger foregår nettopp på disse to skoler, og gir deg de beste forutsetninger for din utdannelse.

Scandinavian Executive Institute tilbyr følgende forskjellige utdannelsesforløp

  • Executive Management Programme en topplederutdanning i samarbeide med INSEAD i Frankrike
  • Executive Board Programme som er en styreutdanning i samarbeide med INSEAD i Frankrike
  • Leadership Acceleration Programme en lederutdanning i samarbeide med IMD i Sveits
  • Leading Strategic Change et topplederprogram i samarbeide med INSEAD i Frankrike

De forskjellige programmer de tilbyr på Scandinavian Executive Institute er alle sammensatt av en kombinasjon av erfaring, teori og praksis. Dette har formålet å gjøre undervisningen så gjenkjennelig og håndgripelig som mulig, slik at de studerende får størst utbytte av undervisningen og kan koble det opp til relevante situasjoner i arbeidslivet. På denne måten sikrer Scandinavian Executive Institute at deres studerende forlater utdannelsen med de beste forutsetninger til å akselerere i arbeidslivet. Fra første hold Leadership Acceleration Programme studerende hadde 55 prosent avansert til en tyngre lederstilling allerede innenfor det første år etter endt utdannelse ved Scandinavian Executive Institute.

Scandinavian Executive Institute tilbyr også I 2019 fire lærerike og spennende masterclasses, professorer og eksperter fra noen av verdens mest anerkjente businesskoler. Dette er et forum som gir deg en unik mulighet til å sparre med andre ledere i et intensivt og ikke minst dynamisk læringsmiljø. Disse fire masterclasses gir deg muligheten til å møte andre ledere, på denne måten kan du networke og skape en grobunn for nye samarbeid. De fire masterclasses avholdes i henholdsvis Norge og Danmark, hvilket gjør det lett tilgjengelig for de deltagende.

Dersom din nysgjerrighet skulle ha blitt trigget, og du ønsker å lese mer om Scandinavian Executive Institute, og samtidig se hva de har å tilby, kan du gå inn på https://www.se-institute.no/ for ytterligere informasjon.

TT Ads